Omsorgsfuld og nærværende familierådgivning tilbydes

Familieterapeut med fokus på god dynamik og kommunikation

Der kan være mange årsager til, at I finder det nødvendigt at tage kontakt til en familieterapeut. I har måske brug for konkret rådgivning fra en fagperson til at løse en bestemt problemstilling, men det kan også være mere fastlåste konflikter I har brug for hjælp til at få arbejdet med.

 
Det er forskelligt om det er et kortere eller længere forløb man har behov for. Fælles for begge er at man i terapi og rådgivning kan få hjælp til at forstå dynamikken i familien, blive bedre til at kommunikere og møde hinanden med empati, omsorg og anerkendelse.

I familierådgivning hjælper jeg jer hver især med at give plads, tid og rum til at udtrykke jeres individuelle længsler og behov. Som familieterapeut hjælper jeg jer også med at blive bedre til at forstå og møde hinanden med anerkendelse og rummelighed, så I kan føle jer trygge i hinandens selskab igen.

Min praksis ligger i Lyngby nordsjælland, tæt på Holte og Ballerup..

En rolig og tryg stemning i hjemmet er vigtig

Børn er kloge og reagerer instinktivt på forskellige stemninger i familien. Hvis disse bliver for konfliktfyldte, vil børn typisk reagere med tristhed, tavshed, koncentrationsbesvær, hyperaktivitet eller blive krævende og kede af det.

Børn bør derfor opleve, at forældrene tager ansvaret for stemningerne i familien. Derfor inviteres børnene også altid med i familierådgivning, så længe dette vil være meningsfuldt. Dog anbefaler jeg som familieterapeut, at vores første samtale vil være uden børn, så vi i fællesskab kan klæde dem bedst muligt på til at deltage, da det vigtigste er at de oplever sig trygge i rummet.

Som familieterapeut kan jeg hjælpe med:

  • ​At få en større trivsel i familien
  • ​At blive bedre til at leve sammen som sammenbragt familie
  • ​At kunne være med alvorlig sygdom i familien
  • ​At blive bedre til at håndtere konflikter i familien
  • ​Livet med teenagere i familien
  • ​At komme igennem en skilsmisse
  • ​At få etableret et konstruktivt samarbejde om forældreskabet efter skilsmisse

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig, så jeg kan høre nærmere om, hvad lige præcis du/I har brug for min hjælp til.

Mine priser for familierådgivning

Familierådgivning koster 1350,- for 1 ½ time. Jeg tilbyder også en klippekortordning, hvor man køber 3 samtaler for 3300,-. Rabatten fratrækkes ved sidste samtale. Derudover giver jeg rabat til SU-studerende samt arbejdsledige. Her er prisen 900,- for 1 ½ times samtale. Informer mig, hvis du/I er interesseret i dette.

”Efter at have kommet her hos Susi, har vi endelig fået talt sammen i et trygt rum, om alle de år hvor det har været svært for mig, at have været en god nok mor for Isabella. Susis måde at skabe et trygt rum for os, betyder, at jeg har kunnet lytte til hende, uden at behøve at skulle forsvare mig. Nu er vi begge klar til, at jeg kan få lov at være den mormor til hendes datter, som jeg har så meget lyst til at være.”

Anna 64 år og Isabella 28 år

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at ringe for en gratis for-samtale, og tale med mig om din specifikke situation.

​Tlf.: 20 58 86 56

E-mail: susirasmussen@outlook.com

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Familieterapeut Susi Rasmussen

Louisevej 2, 2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

CVR: 43052756

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 18.00

Torsdag: 8:00 - 19:00

Lørdag og søndag: Åben for aftaler

Mail besvares alle dage.