Specialist i klimarelaterede udfordringer

Klimaforandringerne kan give mange udfordringer for os som individ, men også i relationerne

​I følge mange undersøgelser, er klimaforandringerne noget af det, vi mennesker bekymrer os mest om. Dette kan give anledning til mange følelser og tanker...for os selv og fremtidige generationer. 

Ud over vores individuelle klimabekymringer og de svære følelser der her medfølger, så kan det også skabe konflikter i de nære relationer.

Klimaforandringerne og hvad det gør ved os, hver især, er nyt for os at tale om. Vi har simpelthen ikke et veludviklet sprog for alle de følelser vi bliver ramt af, hvilket kan gøre det meget vanskeligt at tale om. Ud over dette, så er vi som mennesker forskellige steder i erkendelsen af klimaforandringernes betydning for vores eksistens, hvilket også kan skabe konflikter i relationerne.  Dette kan ske i familierne, parforholdet samt i venskaber.


Som Klimaterapeut kan jeg hjælpe med?

Individuel terapi:

I samtaler med mig vil du opleve, at blive mødt i dine tanker, bekymringer og følelser som: 

  • sorg
  • vrede
  • magtesløshed
  • ensomhed og isolation

Du vil også opleve at få hjælp til, hvad der kan være betydningsfuldt for dig at gøre, så bekymringerne ikke fylder mere, end du vil have dem til.

Par- eller familieterapi:

Klimaforandringerne kan give store konflikter i vores nære relationer. Måske oplever I pludselig i familien, parforholdet eller vennegruppen, at det der før var fælles drømme og fornøjelser, som ferie, mad, shoppeture ex, nu er blevet en konflikt I har svært ved at se jer ud af. 

Jeg kan hjælpe jer med at tale sammen på en måde, ​hvor I vil opleve at kunne møde hinanden i jeres forskellige erkendelser af klimaforandringerne. I vil hos mig få hjælp til, at opnå en større forståelse og rummelighed overfor hinandens følelser i relation til klimakrisen, så det ikke fortsat skaber konflikter og afstand, men samarbejde og samhørighed.

Skolerelateret tilbud:

Hvis du er lærer eller pædagog og ønsker hjælp til, at arbejde med klimarelateret samtaler og de individuelle følelser, der er forbundet med klimaforandringerne for børn og unge mennesker, så kontakt mig for en uforpligtende samtale. Jeg tager gerne ud på skoler og sætter klimasamtalen i gang. 

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Du/I er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere. 

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at ringe for en gratis for-samtale, og tale med mig om din specifikke situation.

​Tlf.: 20 58 86 56

E-mail: susirasmussen@outlook.com

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig? Så er du velkommen til at ringe til mig for en gratis for-samtale. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til mig på tlf.: 20 58 86 56
​eller skriv en mail til Susirasmussen@outlook.com

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Familieterapeut Susi Rasmussen

Louisevej 2, 2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

CVR: 43052756

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 18.00

Torsdag: 8:00 - 19:00

Lørdag og søndag: Åben for aftaler

Mail besvares alle dage.