Familie- & parterapeut​

Susi Rasmussen​

​Jeg har så langt tilbage jeg kan huske, været interesseret I relationer mellem mennesker samt menneskets individuelle udvikling og trivsel. Denne interesse ledte mig først til min uddannelse som pædagog og derefter til at tage den 4-årige certificeret par-og familieterapeut uddannelse på Dansk Familieterapeutisk Institut. Her ville jeg gerne blive klogere på, hvordan sunde relationer mellem mennesker dannes og udvikles, men også i den svære balance mellem, at passe på sin egen integritet, i samarbejdet med de mennesker vi holder af.

Jeg er født I 1974. Jeg er gift og har 2 store børn. Efter nogle år som udenlandsdansker I Californien, er jeg nu bosat I Lyngby, tæt på København, hvor jeg også har min praksis.

Jeg har siden 2003 arbejdet med børn og unge mennesker I alderen 0-16 år. Dette har jeg gjort indenfor både daginstitutionsområdet, samt som ressource-person på en Folkeskole i Storkøbenhavn. Som ressource-person arbejder jeg med børns trivsel, både individuelt samt i klassesammenhæng. Der kan være mange forskellige årsager til mistrivsel. Men fælles for os alle, børn og voksne er, at uanset baggrunden, så har vi alle brug for, at blive mødt med rummelighed, empati og anerkendelse, før vi kan tage de vigtige skridt til forandring, udvikling og optimal trivsel.

Ud over at være almen Par- og Familieterapeut MPF, så har jeg også specialiseret mig i klimarelateret udfordringer., både individuelt samt relationelt. Klimaforandringerne er i følge en nyere undersøgelse, noget af det flest af os bekymrer os om. Samtidig er det så nyt et emne for os, at vi endnu ikke har udviklet et sprog, der kan hjælpe os med, at have gode samtaler om dette. Hos mig kan du/I få hjælp til, at blive bedre til at tale om de følelser der følger med klimakrisen. 

Ud over mit professionelle arbejde, så har jeg i mange år arbejdet som frivillig indenfor forskellige organisationer. Jeg har blandt andet været på Grevinde Danner - et krisecenter for voldsramte kvinder og deres børn, I Kræftens Bekæmpelse - her var jeg gruppeleder for sorggrupper med unge voksne der havde mistet en forældre, I Rødovre frivillig center - her var jeg gruppeleder for en gruppe af unge der følte sig ensomme. I øjeblikket arbejder jeg som frivillig for Syriske flygtninge og er en del af mentorkorpset for unge I Lyngby Kommune.

Jeg har siden 2012 haft egen praksis i Lyngby.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at ringe for en gratis for-samtale, og tale med mig om din specifikke situation.

​Tlf.: 20 58 86 56

E-mail: susirasmussen@outlook.com

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig? Så er du velkommen til at ringe til mig for en gratis for-samtale. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til mig på tlf.: 20 58 86 56
​eller skriv en mail til Susirasmussen@outlook.com

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Familieterapeut Susi Rasmussen

Louisevej 2, 2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

CVR: 43052756

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 18.00

Torsdag: 8:00 - 19:00

Lørdag og søndag: Åben for aftaler

Mail besvares alle dage.